Skärmavbild 2019-10-03 kl. 17.50.51

Retailomania is back!

Retailomania är tillbaka från de döda!

Mellan åren 2010 -2014 skrev jag på bloggen Retailomania som då låg på en annan plattform och under åren blev det mer än 1000 inlägg. Därefter fick jag annat fokus och valde att istället arbeta uteslutande med LinkedIn som kanal för insikter och analyser.

Flera av läsarna till detta första inlägg har kanske följt mig på LinkedIn och de artiklar och inlägg jag skrivit där – något jag har för avsikt att fortsätta med. Jag har ibland saknat en kanal där jag själv kan styra innehållet, utan att vare sig vara begränsad till det antal tecken LinkedIn har satt upp som begränsning för att göra en kommentar om en viktig händelse, liksom möjligheten att söka efter tidigare information i flödet.

Sedan 2014 har jag också breddat mitt verksamhetsområde – då arbetade jag uteslutande i styrelse- och interimroller. Sedan 2016 driver jag We Hunt For Heads tillsammans med Caroline, min fru och kollega – och tillsammans arbetar vi med rekrytering av chefer och specialister – främst inom retail eller retailnära branscher. Halva vår tid ägnar vi oss också åt olika strategiuppdrag för aktörer i retail eller med intresse av om rådet och utvecklingen. Det innefattar allt från trendspaningar och föredrag, men även varumärkespositionering, utveckling- eller bedömning av nya koncept och kanalstrategi.

Retailomania blir en kanal för analyser, insikter och strategifrågor med fokus på retail, varumärken och konsumtion – och en parallell verksamhet till We Hunt For Heads som också kommer ägna sig åt olika typer av utbildningsverksamhet, rundabordsdiskussioner och insiktsbaserade utvecklingsprojekt inom retail. Mer om detta efter hand.

Ett stort tack vill jag rikta till Albin Singstedt och Jonas Hedman på Conversant, för design och uppsättning av alla praktikaliteter omkring sajten! Att bli utsatt för deras engagemang kan varmt rekommenderas!

Med den inledningen till kommande 999 inlägg konstaterar jag att kanalen är öppen och Retailomania är up and running.

Välkommen!

 

 

 

Dela inlägget

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on print
Skriv ut
Share on email
Email